PMU Wenkbrauwen

Evie Skin

Natuurlijke kleurpigmenten

Bij EvieSkin kunt u terecht voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Het lijkt op een tatoeage, maar de techniek, pigmenten en het doel zijn anders. Bij permanente make-up worden natuurlijke kleurpigmenten met een speciale pigmenteerpen met steriele naaldmodule in de bovenste laag van de lederhuid gebracht. Het doel is het expressiever maken of verfraaien van het gezicht. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat het ten alle tijden zo natuurlijk mogelijk oogt.

Alle nieuwe pigmentaties worden in 2 behandelingen gedaan. Door laagje op laagje pigment in te brengen wordt het mooiste resultaat verkregen. Tijdens de eerste behandeling beginnen we met een kort intake-gesprek en worden uw wensen qua vorm en kleur uitgebreid besproken. Daarna volgt de pigmentatie. De eerste week is de kleur donkerder dan gewenst.

Na de behandeling is het belangrijk dat je de wenkbrauwen 3 dagen droog houdt. Na 1 dag mag je vaseline smeren. Zorg wel dat je handen schoon zijn en smeer voorzichtig. Tijdens het douchen kun je een extra laagje vaseline smeren. Ongeveer 4-5 dagen na de behandeling laten eventuele korstjes vanzelf los en is de pigmentatie een stuk lichter. Na 6 weken volgt de tweede behandeling waarin de vorm en kleur wordt bijgewerkt, oftewel de puntjes op de i worden gezet.

EvieSkin is in het bezit van de wettelijk verplichte vergunning van de GGD/LCHV

  • Wenkbrauwen € 300,-
  • Opfrisbehandeling binnen 12 maanden € 125,-
  • Opfrisbehandeling na 12-18 maanden € 150,-
  • Na 18 maanden € 300,-